Jump to content

Fantasy Olimpia: A spanyolok lehetnek a torna meglepetései

2016. 08. 14. 08:00

Az Európa-bajnok spanyol férfi kosárlabda-válogatott ötven ponttal legyőzte a litván csapatot a Rio de Janeiró-i olimpia szombati játéknapján.

Nigéria férfi kosárlabda-válogatottja 14 ponttal legyőzte Horvátország csapatát a Rio de Janeiró-i olimpia szombati játéknapján.

Az ötkarikás játékok honlapja szerint az afrikai együttesnek ez volt az első sikere a tornán, és továbbra is van esélye a negyeddöntőbe jutásra.

A spanyoloknál a mezőny legeredményesebbje a San Antonio Spurs spanyol játékosa, Pau Gasol volt, aki 23 pontot dobott. Ez volt a litvánok első veresége a riói tornán - Spanyolország-Litvánia 109-59.

Az Egyesült Államok férfi kosárlabda-válogatottja szoros végjátékban győzte le a szerb csapatot a Rio de Janeiró-i olimpia pénteki játéknapján, a csoportkör negyedik fordulójában.

Az európai együttes egyszer sem vezetett a meccs folyamán, de a negyedik negyed utolsó percében, három pontos hátránynál két alkalommal is támadhatott az egyenlítésért.

Végezetül a francia férfi kosárlabda-válogatott negyven ponttal legyőzte Venezuela csapatát a Rio de Janeiró-i olimpia pénteki játéknapján, a csoportkör negyedik fordulójában.

A TOP4-be az USA-n kívül Szerbiát, Ausztráliát, Kínát és Litvániát jósolták a legtöbben a különböző Fantasy Olimpiás oldalakon, viszont a papírforma ezúttal sem igazolódott be, hiszen például a spanyolokra senki sem voksolt szinte, pedig ha így folytatják, akkor egész előkelő helyen végezhetnek.

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: Slipperstillfits.com)