Jump to content

Fantasy NBA: Több visszatérője is lehet a Kings-nek és a Nuggets-nek is

2017. 02. 22. 13:00

Röviden összeszedtem, hogy kikre nem lehet továbbra sem számítani és kik azok, akiket már nyugodt szívvel draftolhatunk a következő fordulóra, vagy daily fantasy-re.

A Sacramento Kings háza tájáról hallhattunk hideget-meleget, de inkább hideget. Arron Afflalo ugyan már elkezdte az edzéseket, viszont még egyáltalán nem biztos, hogy pályára tud lépni a következő fordulóban. Ty Lawson és Ben McLemore esetében már sokkal biztatóbb a helyzet, várhatóan mindketten játszhatnak majd egy keveset.

A Denver Nuggets - akik az előbb említett Kings ellen lépnek pályára - sokkal szerencsésebbek, náluk 4 visszatérőre is lehet számítani: Darrell Arthur, Wilson Chandler, Kenneth Faried és Danilo Gallinari.

Ezek így mind szépek és jók, viszont draft szempontból már sokkal másabb a helyzet. A felsorolt visszatérők ugyan mind bevethetőek lesznek ez tény, de a kisebb-nagyobb kihagyásuk vajon mennyire lesz hatással a teljesítményükre és ezáltal a fantasy-pontjaikra?

A válasz kézenfekvő, de talán ugyanennyire homály

Daily Fantsy versenyekre ilyenkor az a standard válasz, hogy friss visszatérővel inkább ne kockáztassunk, főleg fizetős játékok esetén, hiszen bosszantó egy ilyen baki miatt elbukni a várt nyereményt. Persze vannak kivételes esetek, és szerintem a fenti nevek közül Wilson Chandler okozhat még meglepetést.

Hagyományos Fantasy idény esetén pedig a 100 százalékosan egészségesek közül bárki jól jöhet, ha perememberre van szükségünk a csapatunkba: Wilson Chandler, Kenneth Faried, Danilo Gallinari és Ty Lawson mind tökéletes lehet.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: Nuggslove.com)