Jump to content

Melyik a legjobb NFL Fantasy játék?

2016. 05. 01. 10:00

Eldöntötted, hogy szeretnél egy fantasy ligát létrehozni, vagy becsatlakozni, de nem tudod, melyik oldalt válaszd? Most segítünk a döntésben.

Minden NFL rajongó első útja a hivatalos oldalra visz, és könnyen lehet, hogy nem is megy tovább az NFL.com-ról. A regisztráció ingyenes, és rengeteg nyilvános liga várja a csatlakozókat. A ligákban a szabályokat teljesen személyre lehet szabni, így gond nélkül lehet 2 irányítós verziót játszani, akárcsak a klasszikus 1 QB, 2 WR, 2 RB, 1 TE, 1 WR/RB, 1 rugó és 1 védelem felállást.

Ha kilépünk a hivatalos oldal bűvköréből, akkor érdemes az NFL-el foglalkozó sportoldalakat felkeresni. Ezek közül is kiemelkedik az ESPN oldala.

Az ESPN oldalán rengeteg ligához lehet csatlakozni, valamint egy remek podcast is támogatja a játékos kedvűeket. Az ESPN egy az egyben átveszi az NFL hivatalos statisztikáit, így minden meccset a hivatalos jegyzőkönyv dönt el.

Ha szeretnél túllépni az ingyenes játékon, és az USA-ban laksz, akkor neked találták ki a Draftking oldalát. A fantasy piac nagyját uraló oldal napi játékkal kedveskedik felhasználóinak, és a legjobb játékos akár 1 millió dollár is lehet.

Jó játékot mindenkinek, érdemes már készülni a 2016-os idénykezdetre!