Jump to content

Fantasy NFL: Ismét balhéba keveredett Ezekiel Elliott

2017. 07. 19. 17:00

A Dallas Cowboys running backje Ezekiel Elliott ismét a figyelem középpontjába került de most nem a játéka hanem egy újabb balhé miatt. A futót egész pontosan nem említik a rendőrségi jegyzőkönyvben de az ilyen hírverés soha nem tesz jót.

Az NFL Network mindentudójának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint Elliott egy dallasi Clutch Bár és Étterem nevű helyen a hétvégén verekedésbe keveredett. Állítólag kiütött egy férfit aki a vele levő hölgyet inzultálta. Letartóztatás nem történt de mivel kihívták a rendőrséget ezért nyilvánosságra került az ügy.

Elliott számára amúgy is kinéz egy 1-2 mérkőzésre szól eltiltás a korábbi családon belüli erőszak vádjáért. Emellett nemrégiben autóbalesetet szenvedett ahol ugyan csak utas volt de ezeket az eseteket szeretik feljegyezni az NFL-ben és nem kizárt, hogy a jövőben egy "összetett" eltiltás formájában visszaütnek majd ezek az apróbb kis balhék.

"Tisztában vagyunk a történtekkel és meg fogjuk ismerni a tényeket." - nyilatkozta szűkszavúan az NFL szóvivője Brian McCarthy.

(Forrás: nflhu.blog.hu)