Jump to content

Védelmi teszt a főpróbán?

2017. 08. 26. 13:20

Akkor a tampai védelem nagyon jól muzsikált. Sajnos az a Kwon Alexander, aki akkor a védelem egyik motorja volt most vasárnap hajnalban talán pályára sem lép majd váll problémája miatt. Ugyanakkor a védelem egy komoly teszt előtt állhat. Na persze nem is azért mert kiderült, hogy az újonc DeShone Kizer fog kezdőként irányítani.

Ha a Browns beveti a Joe Thomas-Joel Bitonio-J.C.Tretter-Kevin Zeitler-Shon Coleman O-line ötösét, az egy embert próbáló feladat bármelyik védelem részére! Eddig ezt az ötöst nem vetette be a Cleveland az előszezonban. Ez éppenséggel látszott is a teljesítményen, melynek a vezéráldozata Brock Osweiler lett, aki azok után, hogy felsült Houstonban most ezt megtette Clevelandben is. A Browns már cserélné is, ha lenne cserepartner.

A Bucs támadó oldalán most már jó lenne megmutatni, hogy tud a csapat 12 pontnál többet is termelni! Ehhez nem a legjobb előjel, hogy Mike Evans-nek ki kellett hagynia a legutolsó edzést. Talán nem komoly a dolog! Mondjuk úgy mint J.R.Sweezy esetében, aki idő közben visszaállt az edzésbe.

(Forrás: sporthub.hu)