Jump to content

Fantasy NFL: Tavalyi formában a Dallasi támadó gépezet

2017. 09. 26. 20:38

Két csalódott együttes, az egyaránt 1-1-el álló Arizona Cardinals és a Dallas Cowboys nézett egymással farkasszemet Phoenixben, a harmadik fordulót záró hétfő esti rangadón. A találkozó előtt a texasiak (Jerry Jones tulajjal kiegészülve) kollektív térdeléssel csatlakoztak, a Donald Trump elnök elleni tiltakozáshoz, amit a hazai szurkolók nem értékelték túlságosan.

A meccset a Cards kezdte, és az első támadásból egyből TD-t sikerült szerezni. A sérült David Johnson hiányában főleg passzjátékra építve egy ötperces drive-ot megkoronázva Carson Palmer találta meg 25 yardról Jaron Brownt, és már is 7-0 volt az eredmény. A gyors TD után mindenki komoly adok-kapokra számított, ám a két védelem ezt másként gondolta, és mindkét oldal lehúzta a rolót. Ennek következtében egészen az első félidő utolsó két percéig a puntokat, és egy elhibázott Phil Dawson 36 yardos próbálkozást leszámítva nem történt semmi érdemleges. Ekkor a dallasi támadók megemberelték magukat, és Dak Prescott tízyardos futásával kiegyenlítettek.

A fordulást követően mindkét oldal puntolt egyet-egyet, majd újra megvillant a Cowboys. Prescott ezúttal Dez Bryant-hez passzolt, aki teljes Arizona védelemmel a hátán valahogy begyömöszölte labdát a célterületre (14-7). A harmadik negyed végén a hazaiak kiegyenlítettek. Palmer passzolt 15-ről Larry Fitzgeraldhoz. A záró tizenöt perc elején aztán újra a Dallas pillanatai következtek. Prescott futtában találta meg a 37-ről Brice Butlert, aki egy akrobatikus elkapással újra vezetéshez jutatta csapatát. A hátralévő időben az Arizona erejéből már csak egy field goalra futotta (Dawson 37-ről talált be), amire a fehérmezes vendégek egy másfél perces támadás végén újra TD-vel válaszoltak. Ezekiel Elliot nyolc yardról volt eredményes, amivel kialakította a 28-17-es végeredményt.

AZ Arizona a még nyeretlen 49ers ellen javíthat, míg a Dallas hazai pályán a Rams ellen folytatja.

(Forrás: sporthub.hu)