Jump to content

Akiket eltradelhetnek a keddi határidőig: Jimmy Graham, Seahawks

2017. 10. 30. 22:33

A csapatok jövő hét keddig cserélhetnek játékosokat így bele húzni azoknak a genral managereknek akik más csapat rosterén levő játékossal akarják megerősíteni a saját keretét. A tengerentúli szakértők jó néhány játékost összeboronáltak más csapattal, van pár reális és pár igen irreálisnak tűnő ötlet is. Kezdjük a legnagyobb szenzációt keltő üggyel amely tényleg nagyot szólna.

A Seattle Seahawks nagyon rosszul a támadófalával és mindenképpen szükségük lesz egy bal oldali offensive tacklere. Ezt nagy valószínűség szerint egy tradeel fogja megoldani a csapat és igen sok forrás a Houston Texans offensive tacklejét Duane Brown-t jelöli meg a Seahawks fő célpontjaként.

A csereüzlet azonban áldozattal fog járni és az üzlet "vesztese" a csapat kezdő tight endje Jimmy Graham lehet. A tight end pályafutása leggyengébb szezonját futja, az idei hat mérkőzésén csak 230 elkapott yardot és 2 touchdownt szerzett de főleg anyagi okok miatt kellene távoznia.

Graham idén lépett szerződésének utolsó évébe és 10 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Egy tradeel az egész összeg felszabadítható lenne amit felhasználhatnának az új támadófalember megszerzéséhez. Ha nem találnak trade partnert akkor el is küldhetik mert azzal is felszabadulna 8 millió dollár és csak 2 millió dollárnyi halott összeg maradna utána.

A Seahawks jelenleg 2 millió dollárral áll a fizetési sapka plafonja alatt és ha maradunk a már említett Duane Brown megszerzésénél akkor elegendő lenne Graham elcserélése vagy elküldése mert csak 5,529 millió dollárt foglal el az idei szezonban.

Első lépésként trade partnert kell keresni Graham-hez és ha ez nem sikerül akkor marad a cut. Persze bele lehetne vonni a Brown üzletbe is feltéve ha a Texans vezetőségét érdekelné a tight end. A Texans legeredményesebb tight endje Ryan Griffin aki 148 elkapott yarddal áll így Deshaun Watson számára nagy segítség lenne egy nagy, stabil kezű célpont.

(Forrás: sporthub.hu)