Jump to content

Fantasy NFL: Az Eagles és a Jaguars érdeklődik Megatron iránt

2017. 10. 30. 22:31

Tegnap délután felröppent a hír, hogy két csapat is megkereste a Detroit Lions csapatát és Calvin Johnson játékjogáról érdeklődtek. Az elkapó visszavonult és minden bizonnyal nem fog visszatérni így az egész ügy nem több mint pletyka de vajon mi lenne ha mégis visszatérne Megatron...

Ha az elkapó meggondolná magát akkor a játékjogát korábbi csapata a Lions birtokolná. Első lépésként át kell mennie a fizikai felmérőn ami másfél éves kihagyást követően nem lesz olyan egyszerű feladat. Ha azonban megcsinálná akkor jöhet a trade de mindennel végezniük kell holnap este 10 óráig.

A trade tárgyalások legfontosabb pontját nem is a játékos ellenértéke hanem a szerződése jelentené. Megatron korábbi szerződése 2019-ig érvényben lenne és a legkevésbé sem elhanyagolható 21 millió dollárnyi helyet foglalna el az idei fizetési sapkában.

Az Eagles az NFL legjobb mérlegével rendelkezik és ha valami csoda nem történik akkor playoff résztvevő lesz az idei alapszakaszt követően. Egy jó formában levő Johnson minőségi erősítést jelentene de sokkal fontosabb számukra, hogy Jason Peters sérülése után megoldják a bal oldali offensive tackle problémát.

A Jaguars jelenleg 4-3-as mérleggel rendelkezik és az eddig remekelő defense miatt bármi kisülhet az idei szezonjukból. Ehhez azonban hatalmas javulás kellene a támadóegységtől és főleg a passzjátékon kellenen javítaniuk.

(Ismételten) Egy jó formában levő (ez fontos feltétel) levő Johnson hatalmas segítséget jelentene és mivel 32 millió dollárnyi szabad hellyel rendelkeznek így a szerződése se lenne probléma. Mindent összevetve azonban az év szenzációját jelentené, ha Megatron visszatérne és pályán látnánk az Eagles vagy a Jaguars játékosaként.

(Forrás: sporthub.hu)