Jump to content

Fantasy NFL: A Chiefs a kispadra küldheti Siemiant

2017. 10. 31. 19:03

Igazi csoport derbivel zárult az NFL nyolcadik fordulója, amikor a hétfő esti rangadón a sorozatban két vereséget szenvedő Kansas City fogadta a nagy rivális, szintén zsinórban kétszer elbukó, Denvert. Mindkét fél számára a találkozó tétje így nem egyszerűen az AFC nyugati csoportjának trónja volt, hanem a rossz széria megszakítása.

A meccs előtt a két együttes közül egyértelműen a vendég Broncos volt rosszabb helyzetben, hisz a gárda az ezt megelőző két meccsen mindösszesen tíz(!) pontra volt képes. Ezért nem volt meglepő, hogy a találkozó a Chiefs védelme és a denveri támadók összecsapásán dőlt el, amiből végül a hazaiak jöttek ki jobban, és 29-19-re behúzták a meccset.

A találkozó negatív hőse, a pár hete általunk is felmagasztalt, Trevor Siemian volt, aki nem kevesebb, mint három alkalommal is eladta a labdát. A Broncos 25 éves QB-ja remek szeptember után októberben egyszerűen elfelejtett passzolni,

a hónapban lejátszott három meccsen a teljesítménye 2 TD és 6 INT (szeptemberben ezek a számok 7 és 4)!

Siemian vergődését látva nem meglepő, hogy a Philadelphia ellen nagy eséllyel Paxton Lynch irányít majd. Vance Joseph vezetőedzőnek a QB pozíción kívül a futójátékkal is kezdenie kell valamit, hisz a Jamal Charles-t, CJ Andersont és Devontea Bookert is magában foglaló csapatrész mindössze négyszer volt eredményes, ami a ligában a 20. helyre elég!

Ami a KC-t illeti, amíg a védelem ilyen jól játszik, és az Alex Smith-Trevis Kelce tengely ennyire hatékony, addig nincs veszélyben a rájátszás!

(Forrás: sporthub.hu)