Jump to content

Kilenc vádpontban gyanúsítják a Jets elkapóját

2018. 01. 20. 23:09

Januárban 20 csapat játékosainak megkezdődik az offseason és a nagy semmittevésben a játékosok elkezdenek unatkozni és folyamatosan hülyeségekkel kerülnek be a hírekbe. Az mondhatni már mindennapos dolognak számít ha letartóztatják az egyik játékost de Robby Anderson tegnap igazán maradandót alkotott.

A New York Jets elkapóját tegnap is Dél Floridában tartóztatták le ahol tavaly is. Tavaly olyan jól érezte magát egy fesztiválon, hogy a végén a rendőrségen zárta a bulit. Az ügynek még nem volt tárgyalása de mostani letartóztatásával biztosra veheti az eltiltását.

Anderson-t tegnap hajnalban kapcsolták le gyorshajtás miatt. Nem centizte ki a dolgot ugyanis 40 mérföld/óra helyett 105 mérföld/órával közlekedett. Ezt követően az Őt üldöző rendőrautónak nem állt meg, több piros lámpán is áthajtott és több autóst veszélyeztetett. Az elfogásakor még közölte a rendőrrel, hogy meg fogja ba..ni a feleségét és ki fogja nyomni a szemét.

Az ügy miatt bíróság elő fog állni a Jets elkapója de a büntetése mellett a ligától is számíthat egy pár mérkőzéses eltiltásra is.

(Forrás: sporthub.hu)