Jump to content

Új futó a Clevelandben

2019. 11. 27. 10:46

A Cleveland Browns második esélyt ad Kareem Hunt számára. A csapat ma bejelentette, hogy egyéves szerződést köt a jelenleg felfüggesztett futóval. 

 

A hírek szerint Hunt valamivel több mint 1 millió dollárt fog keresni az idei szezonban és a keresete nem függ az eltiltásától.

Hunt-ot még novemberben küldte el a Kansas City Chiefs miután nyilvánosságra került a februári videója. A videóból kiderült, hogy (pont egy) Cleveland-i szállodában ellökött majd megrúgott egy nőt. Az egész dolog érdekessége, hogy csapata tudott a történtekről de csak a videó után döntöttek az elküldéséről.

A futót az elküldése mellett fel is függesztette a liga és jelenleg nem lehet tudni, hogy mikor oldják fel az eltiltását. Emellett még alkoholproblémái vannak és dühterápiára jár. A három esetet egyszerre vizsgálja az NFL bizottsága.

Nem mondhatjuk, hogy a Browns meglepetést okozott Hunt szerződtetésével mert a csapat jelenlegi general managere John Dorsey volt az aki kiválasztotta Őt a 2017-es Draft harmadik körében. Hunt a pályán kitűnően teljesített, 2.151 futott yardot, 15 futott touchdownt, 833 elkapott yardot és 10 elkapott TD-t szerzett.

(Forrás: nflhu.blog.hu / fotó: pixabay.com)