Jump to content

Több mint 1 millióan játszottak az UEFA Fantázia játékával

2016. 07. 12. 12:07

Az UEFA és a McDonald's közös EB fantázia játéka kétségkívül nagy sikert aratott. Most, hogy túlvagyunk a döntőn, nézzük, hogy végül ki örülhetett leginkább a részvételnek, hiszen a taktikázáson és szórakozáson túl értékes nyereményeket is nyerhettek a legjobbak.

Mielőtt rátérnék a tárgyra, vessünk egy pillantást azokra a nyereményekre, amiket a résztvevők kiérdemelhettek az elmúlt egy hónapban: Az UEFA EURO 2016 hivatalos videojátékát, a Pro Evolution Soccer 2016-ot, az Adidas hivatalos EB labdáját, egy Hisense H910 okostelefont, egy Adidas mezt, valamint cipőt, illetve a legszerencsésebb (az összesített bajnok) egy mérkőzésen is használt labdával lett gazdagabb.

A FantasySports.hu csapata csupán a legjobb 25 ezer közé fért be, több mint 100 pontos lemaradásban az éllovastól (DucksFly2gether nevű felhasználótól), aki 437 pontot szedett össze. A döntőre például ezzel a csapattal készült:

Ha az elmúlt 1 hónap során megtetszett a Fantázia sportok világa, akkor már nem kell sokat várnod az új kihívásokig. Rövidesen jelentkezünk, hiszen a 2016/17-es idényre még több általunk indított bajnoksággal készülünk, köztük NBA, NFL, NHL és természetesen Labdarúgás!

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Uefa.com)