Jump to content

Fellaini hárommeccses eltiltás kapott

2017. 04. 28. 19:00

Marouane Fellaini, a Manchester United labdarúgója három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért csütörtökön a Manchester City elleni bajnoki rangadón piros lapot kapott Sergio Agüero lefejeléséért. A PL hivatalos fantasy játékában egyáltalán nem tartozik a népszerű draftok közé, de akinek jelenleg a csapatát "erősíti" a belga, az most pár meccs erejéig vagy száműzze a kispadra, vagy igazoljon (mi inkább ez utóbbit ajánljuk).

A klub honlapjának beszámolója szerint a belga középpályást emellett írásban figyelmeztette az angol szövetség (FA), mivel a kiállítását követően nem volt hajlandó elhagyni a pályát. Fellaini a Swansea, az Arsenal és a Tottenham Hotspur elleni bajnokikon nem játszhat a bajnokság ötödik helyén álló manchesteri együttesben.

A belga középpályás a 2016/17-es szezonban eddig 45 pontot gyűjtött össze, ami hűen tükrözi valós teljesítményét. Jelenleg 5,8 millió fontért lehet draftolni, ami semmiképpen sem jó befektetés az eltiltás, és az előbb kiemelt pontszám alapján. Ezeket figyelembe véve teljesen érthető a 0,3%-os draftolási aránya (ergo ennyien draftolták Őt az összes fantasy-játékost figyelembe véve - a szerk.).

Próbáld ki magad Te is!

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához! Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: espnfc.com)