Jump to content

Íme a saját Fantázia csapatunk az EB-re

2016. 06. 09. 01:00

Holnap a Franciák és a Románok csoportmérkőzésével - amelyet nem mellesleg Kassai Viktor fog vezetni - kezdetét veszi a várva várt Európa Bajnokság. Természetesen ezt az alkalmat sem hagytuk ki, és a mai nap folyamán össze is állítottuk az UEFA oldalán a saját fantázia csapatunkat.

A Fantázia sportok kedvelői már biztosan felfedezték az UEFA oldalán játszható Fantázia-EB játékot, viszont akik eddig lemaradtak volna róla, azok kattintsanak IDE. A regisztrációt követően nincs más dolgod, mint összeállítani a saját csapatod (Kitétel 1: egy nemzetből maximum 3 játékos választható, Kitétel 2: 2 kapust, 5 védőt, 5 középpályást és 3 támadót kell kiválasztani, majd összerakni a kezdő 11-et).

Ha a globális versenyen túl szeretnél kicsit szűkebb körben is játszani, akkor a Leagues menüponton belül, kattints a Join League gombra, majd gépeld be az alábbi kódot: 91794B97.

Vajon az EB végére több pontot szerzel nálunk? Mi ezzel a csapattal vágtunk neki a versenynek:

Úgy gondolod, hogy jobban értesz a focihoz barátaidnál, családtagjaidnál? Akkor bizonyíts és invitáld meg őket is a játékba és természetesen a FantasySports.hu versenyébe (a fenti kóddal bárki csatlakozhat). Sok sikert!

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Eurofantasy.uefa.com, Topappstorecharts.com)