Jump to content

Úgy általánosságban a Fantázia Sportokról

2016. 07. 21. 15:00

Ez milyen játék? Hogyan tudom lejátszani a meccseket? Mi értelme van ennek? - A továbbiakban többek között ezekre a kérdésekre adunk választ azok számára, akik még csak most ismerkednek a Fantázia Sportok világával.

A legalapvetőbb szabályok mindenhol megegyeznek, legyen az NBA, NHL, NFL, vagy épp Labdarúgás. Első körben nézzük a fent feltett kérdésekre a választ.

Ez milyen játék?

Röviden: Fantázia játék!

Kicsit részletesebben: Játék a számokkal egy olyan világban, ahol csak a valóságban szereplő játékosok szerepelnek. Eredményességünk attól függ, hogy ezek a játékosok milyen teljesítményt nyújtanak a való életben. Az, hogy mennyi pontot kap egy adott játékos, az már a fantázia játék szabályaitól függ (külön nem térünk ki itt erre, viszont a Facebook-os oldalunk rögzített posztjában (legfelül) tájékozódhatnak az adott fantázia sport menetéről).

Hogyan tudom lejátszani a meccseket?

Ez nem úgy működik, mint egy EA Sports-féle FIFA. Itt nem játszunk meccseket, hanem kiválasztunk X játékost (sportáganként változó), beállítunk egy nekünk szimpatikus felállást, és ha jó elő-munkát végeztünk, akkor a mi általunk draftolt játékosok hozzák össze a legtöbb pontot.

Mi értelme van ennek?

Nos, a versenyszellem! Mert nincs jobb érzés annál, mint mikor jobb stratégiát dolgoztál ki mindenki másnál. Egyébként az ingyenes játékokon felül vannak fizetősek is, ahol hatalmas pénzmozgások vannak és persze hatalmas nyeremények is.

Ha bármi kérdés felvetődött a fantázia sportokkal kapcsolatban, akkor látogassák meg Facebook-os oldalunkat, és kérdezzenek ott tőlünk!

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: FantasySports.hu | Fotó: KTVZ.com)