Jump to content

Íme egy másik EB-s Fantázia-játék

2016. 06. 10. 12:00

Tegnap az UEFA fantázia bajnokságába invitáltunk titeket, most viszont egy telefonos applikációt ajánlanánk, melyet a Goal.com üzemeltet. A szabályok és a játék menete majdhogynem ugyan az, de még a kezdetek is közel hasonlóak. Ha szeretnél csatlakozni a FantasySports.hu Mini Ligájához, akkor kattints a részletekért.

A mai napon kezdetét veszi a várva várt Európa Bajnokság, viszont még most sem késő egy kis passzív játékban részt venni.

A Goal.com például egy nagyon jó telefonos applikációt fejlesztett, melyet a Play áruházban (ide kattintva) ingyenesen le lehet tölteni. A játék első fázisa a regisztrációt követően, hogy összeállítsd csapatodat 75 millió euró (játékbeli) értékben. Az UEFA webes játékától ez annyiban különbözik, hogy itt cseréket nem "draftolsz", ergo 4 játékossal szűkebb lesz a listád, viszont így ütősebb kezdőt lehet összedobni.

Amint ezzel megvagy, jöhet a csapatnév és logó kiválasztása, ez utóbbiból igen széles a választék. No de ezzel még nem ért véget a procedúra, hiszen mit ér egy fantázia-csapat, ha nincs kivel versengeni? A FantasySports.hu természetesen indított egy Mini Ligát, így aki szeretne velünk izgulni, az a 2980-as PIN kódot üsse be a Join League ablak input mezőjébe.

Szerintetek milyen eredménnyel fog végződni a mai nyitómeccs? Ha nem csak erre, de a többi csoportmérkőzésre is van egy tuti tipped, akkor játssz a FantasySports.hu tippversenyével (LINK).

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Walesonline.co.uk)