Jump to content

BL Fantasy: Az átigazolásokról

2016. 08. 12. 02:58

Az előző cikkünkben kitértünk a közelgő UEFA Bajnokok Ligája Fantasy legalapvetőbb szabályaira, de vajon mi a helyzet a szezon közti átigazolásokkal? A továbbiakban ezt fogjuk boncolgatni.

 

 

A csoportkör első fordulójáig korlátlanul igazolhatunk (a 100 milliós limiten belül), utána a nyolcaddöntőkig minden meccsnapot követően maximum 1-re van lehetőség (Ehhez persze muszáj eladni egy játékosunkat. Teljesítménytől függően egy-egy játékos ára növekedhet és persze csökkenhet is, szóval tényleg érdemes okosan bánni a felhasználható keretünkkel.). A csoportköröket követően ismét korlátlanul igazolhatunk, majd a nyolcaddöntők második fordulójáig 1-et-, a negyeddöntőkig 6-ot-, a negyeddöntők második fordulójáig 1-et-, az elődöntőkig 6-ot-, az elődöntő visszavágókig 1-et, majd a végső döntőig szintén 6-ot.

Elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, éppen ezért a későbbiekben jelentkezünk még tippekkel, tanácsokkal, érdekességekkel. Ha még sose volt dolgod fantázia játékkal, akkor a legalapvetőbb tudnivalókról IDE kattintva olvashatsz.

Felmerülő kérdéseiddel bátran keress minket a hivatalos Facebook oldalunkon, ha valamiben nem lennél teljesen biztos. A BL Fantasy-ra EZEN a linken tudsz regisztrálni.

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: FantasySports.hu, UEFA.com | Fotó: Treinadorfutebol.pt)