Jump to content

Fantasy BL: A játék legnépszerűbb kapusai

2017. 03. 03. 03:13

A csoportkörökre talán a legnehezebb csapatot draftolni, hiszen a nagyobb klubok ilyenkor gyakran tartalékolnak, rotálnak és ezáltal rengeteg pontunk múlhat azon, hogy kit rakunk be a kezdőnkbe.

A kapus poszt az egyetlen, ahova nem szabad két nagy nevet is draftolni, hiszen ha mindkét játékos menedzsere úgy dönt, hogy had kapjon lehetőséget a másodikszámú kapus, akkor a ranglistán akár nagyobb hátrányba is kerülhetünk az egyenes kieséses szakaszig. 

Mostantól viszont már csak a legjobbak közül választhatunk, szóval nézzük kik a legkapósabb kapusok idén:

Manuel Neuer (FC Bayern München)

A Bayern München hálóőrét nagyon sokan draftolták, ami az elmúlt évek statisztikái alapján egyáltalán nem meglepő. Jelenleg 6,5 millióért lehet hozzájutni. A 2015/16-os szezonban 4 meccset is lehozott kapott gól nélkül a BL-ben.

Gianluigi Buffon (Juventus)

Neuerhez hasonlóan szintén 6,5 milliós draftolási ára van. Kiváló védősor van előtte, ami befolyásolja valamelyest a ráháruló feladatokat, viszont amikor szükséges, többnyire hárítja a felé érkező lövéseket. A clean sheets-ektől nagyban függ egy kapus pontszáma és Buffon ebben az egyik, ha nem a legjobb a jelenlegi mezőnyben.

 
Jan Oblak (Atlético Madrid)

A dobogóról csupán néhány 100 draftolással csúszott le, viszont ez a pontszerzési-potenciáljából ez mit sem von le. Trapp és Ő egy áron mozognak jelenleg, annak ellenére, hogy jobb mutatókkal zárta a tavalyi BL szezont - mondjuk több meccsen is bizonyíthatott, mint vetélytársa.

Természetesen a FantasySports.hu is indított Fantasy Ligát, melyhez az alábbi linken keresztül lehet csatlakozni: uefa.to/2bJRDFp. Ha előtte még regisztrálnod kellene, akkor ezzel a kóddal is csatlakozhatsz: 00858ZHG.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: UEFA.com)