Jump to content

Fantasy NFL: Vak oldali tackle lesz a Patriots elsőkörös választottja

2018. 05. 19. 03:50

Az idei Draft első köréek 23. helyén a New England Patriots választása a Georgia sokoldalú támadófalemberére Isaiah Wynn-re esett. Sok elemző véleménye szerint Wynn-t guard poszton fogják bevetni az NFL-ben de a Patriots Tom Brady vak oldali védőjeként tervez a fiatal játékossal.

"Bal tacklet játszott Amerika legjobb konferenciájában. Nagyon jól játszott. Megnézzük hogyan szerepel ezen a poszton aztán meglátjuk mi lesz."

Szükség is lesz egy jó vak oldali védőre ugyanis Nate Solder az offseasonban elhagyta a csapatot. A bal tackle négyéves, 62 millió dolláros szerződést írt alá a New York Giants csapatával. Emellett pár napja nem-futball sérülés jelöléssel elküldték a tavalyi harmadik körös választottjukat Tony Garcia-t aki egyetlen snapet sem tölthetett pályán az újonc szezonjában.

Wynn a jelenlegi depth chartokon jobb tackleként, Shaquille Mason tartalékaként szerepel. Ahhoz, hogy kezdő legyen bal tackleként ahhoz az edzőtáborban le kell győznie a jelenleg kezdőnek számító LaAdrian Waddle-t és tartalékát Ulrick John-t.

(Forrás: sporthub.hu)