Jump to content

Hol érdemes fantázia kosárlabdázni?

2016. 07. 06. 13:00

A fantázia foci (NFL) után, talán az NBA-nek van a második legnagyobb szurkolótábora, viszont a játékélmény, valamint az izgalmak semmivel sem maradnak el tőle. Rengeteg olyan oldal van, ahol próbára tehetjük magunkat, de vajon melyek a legjobbak? Ezt fogjuk most áttekinteni.

Szerencsére ebből a játékból is található számos ingyenes változat, köztük a liga hivatalos oldalán, a Yahoo-n, valamint az amerikai focihoz hasonlóan az ESPN oldalán.

Azzal kezdődik az egész, hogy össze kell draftolnod a játékosokat, akik a fenti három oldalon, a való életben is játszó személyekből áll. Ezt a kezdők többnyire találomra, vagy szimpátia alapján teszik, de idővel a versenyszellem beszippant a statisztikák világába, ahonnan bizony nem könnyű kiszállni.

Ahogy ezzel megvagyunk, nincs sok dolga az embernek, hiszen az összedraftolt csapat eredményei aszerint alakulnak, hogy a való életben játszó játékosok hogyan teljesítenek (ez alapján kapnak egy bizonyos rétinget - többnyire 1 - 10-ig, de van ahol egyéni pontozási rendszer van).

Ha kedvet kaptál próbáld ki magad, és ha jó vagy benne, akkor akár fizetős bajnokságokban is kipróbálhatod magad. Hogy az miért jó, ha van ingyenes is? Röviden összefoglalva: nagyot lehet vele kaszálni!

Jó szórakozást és persze sok sikert!

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Mostlysports.zone)