Jump to content

Fantasy NBA: Tyler Ulis-t viszik, mint a cukrot

2017. 03. 17. 09:22

A Phoenix Suns fiatal PG-je kimagaslóan teljesített a Sacramento Kings ellen annak ellenére, hogy végül 101 - 107-re kikaptak. Ez persze önmagában nem magyarázat arra, hogy miért ugrott meg ennyire a draftolásainak száma, de a továbbiakban kivesézzük ezt egy kicsit.

Ulis elképesztő formában játszott a mostani fordulóban, nagy pech, hogy mindezt nem koronázhatta meg egy győzelemmel. Viszont a következő fordulóban az idén kicsit sem acélos Orlando Magic-kel játszik hazai pályán a Suns, így sokan egyből lecsaptak a fiatal PG-re, aki jelenleg aránylag olcsón draftolható.

Csupán néhány órája ért véget a mérkőzés, de máris közel ezren draftolták, és biztos vagyok benne, hogy mire kikerül ez a cikk, már ott fog kopogtatni a 2000-res határ ajtajában.

Majdnem 39 perc játékidő alatt 13 pontot szerzett, ugyanennyi asszisztot osztott ki és 1 lepattanót szedett össze. Ha sikerül hasonló mutatót összehoznia a Magic ellen, akkor a mai draftok hamar ki fognak fizetődni.

Mi lesz Stephen Curry-vel?

Aki reggel csak gyorsan rátekintett a Golden State Warriors - Orlando Magic mérkőzés eredményére és statisztikáira, annak érdekes kérdés lehet ez a "Mi lesz Stephen Curry-vel?", elvégre ismét csapata egyik legjobbja volt. Igen ám, de az első negyed végén volt egy kis látogatása az öltözőbe, ahol a jobb bokáját kellett kicsit kezelni, viszont a hírek szerint még nem olyan súlyos a helyzet, hogy pihenőre kényszerüljön.

Curry szeretné végignyomni a szezon hátralevő részét, de jelen állapotában elég egyetlen rossz mozdulat a sérüléshez. Az elemzők szerint szinte biztosan ott lesz a kezdőben a Milwaukee Bucks ellen.

Van 2 komolyabb kiesőnk is!

Dwyane Wade és Eric Bledsoe is sérült, előbbit 648-an, utóbbit 561-en adtak el fantasy csapatukból. Ezekkel a negatív mutatókkal Ulis mögött közvetlenül találhatóak a tranzakciós táblázatban és várhatóan közel 2000-re fog "gyarapodni" droppolásuk aránya.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: BrightSideOfTheSun.com)