Jump to content

Fantasy NBA: Tartalékosan aratott 49 pontos győzelmet a Golden State

2017. 11. 25. 22:37

Retró est. Csak egy-két éve volt, de már szinte el is felejtettük, milyen szinten szedte szét a Splash Brothers az ellenfelek védelmét – ma Durant és Draymond Green is hiányzott, így újra szólt a hatlövetű Oaklandben: a Curry-Thompson duó 62 pontot pakolt fel a táblára. Vezetésükkel a két középső negyedet 81-34-re (!) nyerte a GSW, és tegyük hozzá, hogy mindketten alig 26-27 percet töltöttek ma a pályán – Curry egyébként a második negyedben 26 pontot szórt.

A kispad felvette a ritmust, 57 egység érkezett tőlük, nagyszerű formában várhatják a szintén remek szériában lévő Pelicanst. 

Ha padlón vagy, nézz szét, és vegyél fel valamit onnan. Nagyjából ez az életbölcsesség jutott ma a Chicagónak, zsinórban negyedszer buktak, ezzel pedig továbbra is ott vannak, ahová várhatóak voltak: a liga utolsó helyén. Az első negyedben még megrángatták a GSW bajszát, 33-29-re vezettek, utána viszont számukra leoltották a villanyt. Nem érdemes senkit kiemelni pozitív vagy negatív felhanggal, rendszerszinten nem működött ma a gárda. Annyi örömük lehet, hogy végre befejezhetik a túrájukat és legközelebb a Heatet fogadják. 

A Warriors legjobb dobói: Curry 33/12, Thompson 29/15, Young 17/9.
A Bulls legjobb dobói: Grant 21/9, Markkanen 14/9, Blakeney 11/3.

(Forrás: kezdo5.hu, kép: NBA)