Jump to content

NBA hírek

2018. 11. 27. 12:50

Markelle Fultz vállvizsgálatai egészen szerdáig tartanak - a Sixers úgy számol, hogy Fultz még rotációtag lesz a csapatban, de TJ McConnellre most nem hallgatnak meg ajánlatot. A Cavs bejelentkezett Fultzért. DeMarcus Cousins valamikor karácsony után kezdené el az idényt. Lauri Markkanen ma teljes edzésmunkát fog végezni, december 4-én léphet pályára. Több egykori klasszis (Pippen, Kobe és T-Mac), valamint jelenlegi sztár (Irving, Curry, Durant, Paul) meccsen viselt és aláírt cipőjét lehet most megvenni az eBay-en. Elhunyt Willie Naulls.

A Philadelphia Sixers irányítóját, Markelle Fultzot tegnap nézte meg egy vállspecialista, de egészen szerdáig tartanak majd a vizsgálatok New Yorkban - addig természetesen nem is lesz döntés, hogy mik a további teendők vele kapcsolatban. Fultz egyszerűen nem tudja kivezetni a dobásait, és sem a klubon belül, sem azon kívül nincs egyetértés abban, hogy ez mennyire fizikális és mennyire mentális eredetű probléma. Adrian Wojnarowski (ESPN) értesülései szerint a Sixers továbbra is azzal számol, hogy Fultz visszatér, és a rotáció tagja lesz, ugyanakkor TJ McConnellre jelenleg nem hallgat meg ajánlatot a Philly, miután McConnell vette át Fultz perceit utóbbi távollétében.

Nagyon óvatosan kell kezelni, mert az egyik legmegbízthatatlanabb forrás, de Sam Amico (Amico Hoops) információi szerint a Cleveland Cavaliers bejelentkezett Fultzért a Sixersnél - semmi konkrétum nincs, hogy meddig jutottak a beszélgetések.

Logan Murdock (Bay Area News Group) információi szerint a Golden State Warriors centere, DeMarcus Cousins valamikor karácsony után megpróbálja elkezdeni az idényt - mint ismert, Cousinsnak még az előző idényben szakadt el az Achillese.

A Chicago Bulls finn erőcsatára, Lauri Markkanen elvileg ma már teljes értékű edzésmunkát fog végezni - ezt a gárda vezetőedzője, Fred Hoiberg mondta el tegnap. A tréner azt nyilatkozta, hogy Markkanen vasárnap jól mozgott, hétfőn pedig jól reagált a teste az egy nappal korábbi terhelésre. Részt vett a dobóedzésen, és néhány olyan gyakorlaton, ami előre megírt forgatókönyveket gyakoroltat be. Hoiberg szerint természetesen attól függ, hogy mikor láthatjuk a finnt meccsen is, hogy hogyan reagál a még komolyabb igénybevételre. KC Johnson (Chicago Tribune) forrásai szerint december 4-ét, az Indiana Pacers elleni találkozót célozta be a Bulls és Markkanen.

Az ESPN Kicks to Beat Cancer kezdeményezésének keretein belül több egykori vagy jelenlegi sztár mérkőzésen viselt és aláírt cipőjét is meg lehet venni hamarosan az eBay-en. Scottie Pippen, Kobe Bryant, Kyrie Irving, Kevin Durant, Stephen Curry, Tracy McGrady, Chris Paul és még sokan mások is ajánlottak fel "lépőt" a jó ügy érdekében - az aukció tegnap kezdődött, és december 6-ig tart.

A végére pedig egy szomorú hír maradt: 84 esztendős korában elhunyt a New York Knicks négyszeres All-Starja, a Boston Celticsszel 3-szoros bajnok Willie Naulls. Isten nyugosztalja!

(Forrás: kezdo5.hu/nba / fotó: pixabay.com)