Jump to content

Nagy Ádámot már csak a következő szezontól draftolhatjuk

2017. 04. 15. 21:00

Sérülés miatt véget ért az idény Nagy Ádám, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna FC magyar válogatott játékosa számára.

Klubja honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 21 éves középpályás négyfejű combizma sérült meg a szerdai edzésen. Mivel felépülésének becsült ideje 45 nap, a Serie A utolsó fordulójára pedig május 28-án kerül sor, a mostani idényben már nem játszhat. A magyar válogatott legközelebb 53 nap múlva, június 5-én lép pályára, amikor Oroszországot fogadja barátságos meccsen.

Vendégként is biztosan nyert az éllovas Juventus, Higuaín-t még mindig megérheti draftolni

A bajnoki címvédő torinóiak Gonzalo Higuaín duplájával már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert, amely elég is volt a sereghajtó Pescara otthonában.

A magyar légiósokat foglalkoztató klubok összecsapásán a Palermo a 24. perctől emberelőnyben játszott a Bologna ellen, de ez sem segített a gólképtelen házigazdákon. A kiesés elől menekülő Palermo immár legutóbbi kilenc bajnoki találkozóján maradt nyeretlen, a megszerezhető 27 pontból csak kettőt gyűjtött be.

A Palermo magyar labdarúgói közül Balogh Norbert kezdőként 40 percet játszott, Sallai Roland a 73. percben csereként lépett pályára. 

Ezúttal a Sassuolo játékosaival is jól járhattunk, fantasy-pontszámokat tekintve

A Sassuolo otthonában vesztésre állt, de aztán fordított a Sampdoria ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában.

A vendégek a 28. percben szereztek vezetést, a házigazdák a 49. percben egyenlítettek, hét perccel később pedig a győzelmet jelentő találatot is megszerezték.

A Sassuolo ezzel lezárta hat bajnoki meccse óta tartó nyeretlenségi sorozatát - két döntetlen mellett négy veresége volt -, pályaválasztóként pedig három hónap után tudott győzni.

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: M4sport.hu)