Jump to content

Aki Bale-t draftolta, most foghatja a fejét

2017. 04. 16. 16:00

Gareth Bale várhatóan nem lép pályára a Real Madridban a Bayern München elleni negyeddöntős párharc visszavágóján kedden a labdarúgó Bajnokok Ligájában.

A Marca című spanyol napilap beszámolója szerint a walesi támadó vádlisérüléssel bajlódik, emiatt szinte biztosan kihagyja a keddi találkozót, s az is kérdéses, pályára léphet-e vasárnap este a spanyol bajnokság rangadóján, az El Clásicón a címvédő FC Barcelona ellen.

A BL-mérkőzést - amelyet Kassai Viktor vezet majd - a spanyol együttes várhatja kedvező pozícióból, miután az első találkozón Münchenben 2-1-re nyert. A Primera Divisiónban három pont a fővárosi csapat előnye a katalánok előtt a tabella élén úgy, hogy egy bajnokival kevesebbet játszott a királyi gárda.

Ez nagy érvágás azoknak, akik a felépülését követően bedraftolták Őt, hiszen nem olcsó játékosról van szó. Persze egy igazolásra van lehetőség a visszavágóig, szóval ha még nem használtad el, akkor még most keress helyette valakit.

Ugyanez igaz azokra is, akik a Liga BBVA fantasy játékainak bármelyikében bizalmat szavaztak Bale-nek.

Draft szabályok a negyeddöntőt követően

Az elődöntőkig 6-ot-, az elődöntő visszavágókig 1-et, majd a végső döntőig szintén 6-ot lehet szabadon draftolni (a meglévő, vagy eladásokból származó pénzkeretünk függvényében). 

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: Wallpappercave.com)