Jump to content

Kiket érdemes beválogatni a Fantázia Csapatunkba a Magyarok közül?

2016. 06. 02. 05:00

Már csak néhány nap és kezdetét veszi a 2016-os franciaországi Európa Bajnokság, ahol most a Magyar válogatott is bizonyíthat. A fantázia sportok szerelmesei természetesen most sem maradnak hoppon, Mi pedig éppen ezért összeszedtünk néhány Magyar játékost, akiket esetleg érdemes lehet beválogatni a kezdő 11-be.

Mi személy szerint a Fradi középpályását, Nagy Ádámot válogattuk be. Gyors, jól lát a pályán, remekül védekezik, magabiztos... Többek között ezen tulajdonságai végett, meg persze az elmúlt időszakban nyújtott nagyszerű teljesítménye miatt is.

A Bundesliga legfrissebb magyarja, Kleinheisler László is jó választás lehet. Bár a Werder Bremen-ben ritkán adódott lehetősége a bizonyításra, a norvégok elleni pótselejtezők alkalmával nagyon magabiztos teljesítményt láthattunk tőle. Szerintünk ez EB-n sem fog alább venni.

A lengyel élvonalban játszó Kádár Tamás sem maradhat ki az ajánlónkból. Nagyon jó szezont tudhat maga mögött és néhány bajnokiját megnézve napról-napra határozottabb és magabiztosabb a pályán. Mi azt mondjuk, hogy az EB-n folytatni fogja ezt a szériát.

Bár szívünk szerint még folytatnánk ezt a listát, de egy fantázia csapatba maximum 3 azonos nemzetiségű játékost lehet bedraftolni és szerintünk Ők hárman fognak kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani az elkövetkezendő hetekben.

Te melyiküket választod / választanád?

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Vs.hu)