Jump to content

Sokak szerint Payet lesz az EB legjobbja

2016. 06. 12. 11:00

Bár még csak három napja tart a labdarúgó Európa Bajnokság, sokan akkor is úgy vélik, hogy összességében Dimitri Payet fogja megnyerni a torna legjobb játékosa címet. Nézzük, hogyan áll jelenleg a TOP15-ös lista...

Mielőtt megkezdődött volna a torna, Cristiano Ronaldot tartották a legnagyobb esélyesnek, Zlatan Ibrahimovic volt a második, Dimitri Payet a harmadik, Antoine Griezmann a negyedik, míg - meglepő módon - James Milner az ötödik.

A nyitómérkőzést követően azonban naponta változott a sorrend, egyedül Payet helye látszik szilárdnak mindezidáig:

Bár még a TOP15-ben is van olyan játékos, aki még nem játszott; egy biztos: Payet jól feladta a leckét mind CR7-nek, mind Ibrának. Íme azon játékosok listája, akik jelenleg a legesélyesebbek a torna legjobbja címre (fordított sorrendben, azaz a tizenötödiktől indulva, egészen az elsőig): Chris Smalling, Thomas Müller, Olivier Giroud, Marek Hamsik, Mesut Özil, Manuel Neuer, Zlatan Ibrahimovic, Luka Modric, Eric Dier, N'Golo Kanté, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Shkodran Mustafi, Dimitri Payet.

Természetesen ezen lista napról napra fog változni (a játékosok teljesítményének függvényében), legközelebb a csoportmérkőzéseket követően fogunk jelentkezni az akkori állással. Szerinted hogy fog alakulni addigra? Te ezen játékosok közül kit válogattál be a Fantázia csapatodba?

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Metro.co.uk)