Jump to content

MOTM: Az UEFA szerint Kleinheisler, a FIFA szerint Szalai

2016. 06. 15. 10:00

Szalai Ádám és Stieber Zoltán góljainak köszönhetően, Magyarország 2-0-ás győzelmet aratott Ausztria felett. Az UEFA szinte másodpercekkel a lefújást követően kihirdette a "Meccs emberét", viszont a FIFA másnak szánta az "International Man of the Match" (iMOTM) kártyáját.

A Magyar válogatott még nagyban ünnepelt a lelátó előtt, mikor Hajdú B. István bejelentette: a meccs embere díjat Kleinheisler László kapta. Egy korábbi cikkünkben már elhangzott és most be is igazolódott, hogy a Magyar csapatból Laci egyértelműen azok közé tartozik, akit érdemes (volt) beválogatni a fantázia csapatunkba. A díj átvételét követően egy igazán szerény nyilatkozatot hallhattunk Kleinheislertől, íme:

A FIFA Ultimate Team természetesen az EB ideje alatt is aktív és folyamatosan jelentkezik iMOTM kártyákkal, amelyet végül nem Kleinheisler kapott meg, hanem az első gól szerzője, Szalai Ádám.

Érdemes továbbá megemlíteni Király Gábort is, aki nem csak a három pontnak örülhetett, hanem hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznia a mérkőzést, illetve hivatalosan is Ő lett az EB legidősebb pályára lépő játékosa.

A Goal Fantasy telefonos applikáció szerint így alakultak a Magyar játékosok pontszámai az összecsapást követően: Király G. (8 pont), Fiola A. (7 pont), Kádár T. (7 pont), Guzmics R. (7 pont), Lang Á. (7 pont), Pintér Á. (1 pont), Gera Z. (2 pont), Stieber Z. (7 pont), Dzsudzsák B. (2 pont), Kleinheisler L. (5 pont), Nagy Á. (2 pont), Németh K. (2 pont), Szalai Á. (7 pont), Priskin T. (4 pont).

(Szerző: Nagy Ádám | Fotó: Newsy-today.com)