Jump to content

Nem csak Portugália, de a Te esélyeid is növekedhettek

2016. 06. 29. 04:35

Ha az EB Fantázia csapatodban többek között helyet kapott André Gomes vagy Raphaël Guerreiro, akkor a leendő pontszámaidat nem feltétlenül buktad be, hiszen a két portugál játékos sérülésük után ismét elkezdtek a csapattal edzeni.

Sérülés után újra edzésbe állt André Gomes és Raphaël Guerreiro, a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság csütörtöki negyeddöntőjére készülő portugál válogatott két játékosa.

A Cristiano Ronaldo fémjelezte együttes a lengyel csapattal mérkőzik meg, a találkozóra várhatóan a védő Guerreiro és a középpályás Gomes is bevethető lesz. Mindketten pályára léptek kezdőként szombaton a horvátok ellen hosszabbításban megnyert nyolcaddöntőben, ám ezt követően kisebb izomsérülések miatt két napig nem tréningeztek, s a szerda délelőtti edzésen csatlakoztak újra társaikhoz.

Így Fernando Santos szövetségi kapitány várhatóan minden játékosával számolhat a csütörtök esti, 21 órakor kezdődő első negyeddöntőben, amelyet a német Felix Brych vezet majd a marseille-i Stade Vélodrome-ban.

(Forrás: FantasySports, MTI | Fotó: Zimbio.com)