Jump to content

Fernando Torres hosszabbított az Atléticónál, de vajon érdemes-e majd draftolni?

2016. 07. 10. 03:05

Fernando Torres egy évvel meghosszabbította szerződését az Atlético Madrid labdarúgócsapatánál. Nézzük, hogy fantázia sport szempontból mit is jelent ez...

A klub honlapjának hétfői beszámolója emlékeztet rá, hogy a 32 éves csatár a klub utánpótlásában nevelkedett, a spanyol élvonalban pedig 2001-ben mutatkozott be. Ezt követően hat évig játszott az Atlético felnőtt csapatában, majd a Liverpool, a Chelsea és az AC Milan színeiben szerepelt.

A világ- és Európa-bajnok Torres az elmúlt idény végéig papíron a milánóiak játékosa volt, és csak kölcsönben szerepelt nevelőegyesületénél, amely most végleg visszaszerezte a játékjogát.

A 110-szeres válogatott csatár nem volt tagja a franciaországi Európa-bajnokságon a nyolcaddöntőben búcsúzott spanyolok keretének.

Mint ismert, az UEFA a következő szezonban is elindítja majd Bajnokok Ligája fantázia játékát, ahol így Torres továbbra is draftolható lesz csatár posztra.

De vajon érdemes-e még rá számítani?

Tény, hogy mióta visszatért Madridba, mintha visszanyerte volna korábbi jó formáját, viszont szerintünk már csak cserepadra férhetne be a spanyol támadó - legalábbis pontszámok szempontjából.

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: zeenews.india.com)