Jump to content

Ők a legkeresettebb játékosok a Fantasy Premier League-ben

2016. 07. 31. 04:05

Mint arról korábban már beszámoltunk, elkezdődött a 2016/17-es Fantasy Premier League szezon draft időszaka, és már csak két hetet kell várnunk a szezonrajtra. A bajnokság hivatalos honlapján ingyenesen ringbe szállhatunk, de vajon kik a legkeresettebbek a felhasználók körében?

Jelen cikk megírásának pillanatáig összeszedtük azt a 15 játékost, akiket a legtöbben bedraftoltak a fantázia csapatukba. Fontos megjegyezni, hogy nem feltétlenül a legkeresettebbek a legjobbak, sokan - főleg a kezdők - emiatt bukhatnak rengeteg pontot.

Meg egyébként is, lehetetlen lenne csak közülük kiválasztani a 15 fős keretünket, hiszen a 100 millió fontos limitbe nem férne bele. Viszont szimplán csak a játék kedvéért nézzük a jelenlegi TOP15-öt:

(Nagyításhoz kattints a képre! - A százalékos oszlopok mutatják a draftolási arányt)

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához! Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy látogass el a bevezetőben található (kékkel kiemelt) linkre.

(Szerző: Nagy Ádám | Forrás: PremierLeague.com | Fotó: PremierLeague.com, Telegraph.co.uk)