Jump to content

Fantasy PL: Jöhetnek a Leicester-es draftok?

2017. 03. 30. 10:02

A 2016/17-es fantasy idény elején még rengeteg csapatba draftolták be Vardy-t, vagy épp Mahrezt, viszont mostanra már maximum csak a cserepadra férnek fel. Ranieri távozását- és a tegnapi Liverpool elleni sikert követően azonban érdemes lesz figyelni a címvédő játékát!

Hogy miért?

Egy csapat teljesítményére rengeteg dolog lehet hatással: Egy menedzser felkészültsége és szakmai tudása, az adott játékosállomány tehetsége és munkamorálja, illetve jelen esetben egy több szempontból is fontos győzelem. Egyrészt egy Liverpool ellen mindig önbizalom-növelő a győzelem, másrészt a Leicester nem sok győzelemmel büszkélkedhet a közelmúltban, így a közelgő edzőváltás akár pontokba mért hatással is lehet a klubra a szezon hátralevő részében.

Szóval éppen ezért érdemes lesz követni a csapat és a játékosok produkcióját, és ha a következő fordulóban is hasonlóan teljesítenek, akkor egy-egy draftot érdemes lesz eszközölni.

Próbáld ki magad Te is!

Ha szeretnéd magad kipróbálni élesben, akkor csatlakozz a FantasySports.hu ligájához! Ehhez először regisztrálni kell (ezen az oldalon: fantasy.premierleague.com), majd összerakni egy 15 fős csapatot, végül a 'My team' fül alatt keresd meg jobb oldalt a 'Create and join leagues' gombot >> Join a league >> Join private league és ott másold be az alábbi kódot: "744881-202862"!

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Liga legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: fantasy.premierleague.com)