Jump to content

Fantasy Liga BBVA: Gáláztak az éllovasok

2017. 04. 27. 09:00

A Real Madrid 6-2-re győzött a Deportivo otthonában, továbbá a címvédő és listavezető FC Barcelona hazai pályán 7-1-re kiütötte az Osasunát a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szerdai játéknapján.

Deportivo La Coruna - Real Madrid

A fővárosiak már az 52. másodpercben vezetést szereztek Álvaro Morata révén, majd James Rodríguez növelte a különbséget. Bár a hazaiak faragtak a hátrányból Florin Andone találatával, Lucas Vázquez azonban még a szünet előtt visszaállította a kétgólos előnyt a jóval kezdeményezőbb királyi gárdának. Fordulás után James újabb gólja, valamint Isco és Casemiro találatai révén biztosította a három pont megszerzését a több kulcsemberét nélkülöző Real Madrid, amelynek így Joselu szépítése is belefért.

A Real Madrid sikerével pontszámban beérte az éllovas FC Barcelonát, ám Zinedine Zidane együttese egy meccsel kevesebbet játszott riválisánál.

FC Barcelona - Osasuna

A katalánoknál Lionel Messi, Andre Gomes és Paco Alcacer is duplázott, a legnagyobb ovációt azonban Javier Mascherano kapta, aki 319. mérkőzésén megszerezte barcelonai pályafutása első gólját.

Az argentin futballista büntetőből volt eredményes, ezt megelőzően legutóbb még a Liverpool játékosaként 2008. március 15-én a Reading ellen talált a hálóba. Érdekesség, hogy ez a találat volt a Barca századik gólja a Primera División mostani idényében, a gránátvörös-kékek sorozatban hatodik idényükben lépték át ezt a számot a bajnokságban.

Hogyan tovább?

Nagyon úgy tűnik, hogy a Barcelona és a Real Madrid játékosait érdemes draftolni, illetve megtartani. Egyrészt, mert a bajnoki címért folytatott csatában mindkét fél hajtani fog, másrészt, mert ebből adódóan csak úgy sorakozni fognak a pontszámok a játékosok nevei mellett. 

 

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: Totalsportek.com)