Jump to content

Ők az NBA Fantasy új szezonjának legnagyobb sztárjai

2016. 09. 01. 16:22

Rövidesen ismét elrajtol az NBA Fantasy, de vajon kiket érdemes bedraftolni a nagyok közül? Összegeztük a tavalyi statisztikákat és azt hiszem az alábbi nevek nem szolgálnak majd túl nagy meglepetéssel azok számára, akik követték az előzőz szezon fejleményeit, mérkőzéseit.

Russell Westbrook

A szurkolók neki szavazták meg a legtöbb pontot (50,9-et) és bizony a tavalyi teljesítménye alapján az egyik legjobb opció irányító posztra.

Stephen Curry

Szintén egy csodás szezont futott irányítóról van szó, még annak ellenére is, hogy drámai végjátékban alulmaradtak a néhány héttel ezelőtti Playoff fináléban a Cleveland Cavaliers-szel szemben.

LeBron James

A liga egyik, ha nem a legjobb bedobója, és ezt már több szezonon keresztül is bebizonyította, így természetesen itt van a helye ebben a listában.

James Harden

Mondhatni a támadók réme. Az előző szezonban rengeteg ponttól mentette meg a Houston Rockets csapatát, és sokan idén sem várnak tőle kevesebbet.

Anthony Davis

Ha Harden a támadók réme, akkor Davis a védőké. 24,3 pont per meccses átlaga a liga legkiemelkedőbb erőcsatárai közé emeli.

Kevin Durant

Már az Oklahoma City Thunder-ben is egyenletesen jó teljesítményt nyújtott, viszont új csapatában, a Golden State Warriors-ban sokan élete szezonját jósolják neki.

(Forrás: FantasySports.hu, CBSSports.com | Fotó: NBA.com)