Jump to content

Mit mond Murray?

2020. 06. 08. 19:14

A Denver irányítója szerint egy négy győzelemig tartó párharcban senki nem veri meg őket, ha hozzák magukat, ez csak rajtuk múlik.

A fogadóirodák a Los Angeles Lakerst tartják a legesélyesebb csapatnak Nyugatról az újrainduló NBA-szezonban, de a Denver Nuggets irányítója, Jamal Murray szerint az ő csapatánál is minden adott ahhoz, hogy felérjenek a csúcsra.

"Miért ne? Évről évre bizonyítottuk az építkezés során, hogy a liga egyik legjobbjai vagyunk. Jó csapatokat vertünk meg folyamatosan. Tavaly sem kellett volna kiesnünk a Portland ellen, az inkább rajtunk, a tapasztalatlanságunkon múlt és persze ők azért jók voltak. De nem gondoljuk, hogy lenne olyan csapat, amely képes minket megverni egy hétmeccses szériában, ha a legjobbunkat hozzuk. Tudjuk, hogy képesek vagyunk bajnokságot nyerni - Jokerrel (Nikola Jokics) mi egész idő alatt itt voltunk Denverben és dolgoztunk" - idézi Murray szavait az ESPN.

A Nuggets a tavalyi nyugati második hely után most a konferencia harmadik helyén áll - Murray szerint a fő erősségük az, hogy ha ő és Jokics elkapja a fonalat, akkor senki sem tudja őket megállítani, erre alapozhatnak a playoffban is.

(Forrás: kezdo5.hu / fotó: pexels.com)