Jump to content

NBA hírek

2021. 05. 24. 16:12

LeBron nem akar csapatos meetingeket, magától dönt arról, hol folytatja. Markelle Fultz elérhető volt a draft napján, elcserélte volna irányítóját a Philly a megfelelő ajánlatért. Sem Enes Kanter, sem DeAndre Jordan nem döntött még jövő évi játékosopciójáról - előbbi iránt a Bucks érdeklődik.

Keith Pompey (Philly.com) forrásai szerint a Philadelphia Sixers "elérhetővé tette" Markelle Fultzot a draft éjszakáján - ez egybevág azzal a hírrel, amit Michael Scotto (The Athletic) hozott, aki a draft alatt azt írta, hogy a Sixersen belül voltak beszélgetések arról, hogy előrecseréljenek a két első körös pick és Fultz segítségével a Top5-be.

Ramon Shelburne (ESPN) forrásai szerint a LeBron, a Cavs sztárja nem szeretne csapatos meetingeket, amiken bemutatják neki, hogy miért lenne jó, ha az adott klubhoz igazolna. A tárgyalások bizonyos fázisában majd valószínűleg találkozik a vezetőedzővel vagy a csapat tulajdonosával, de úgy érzi, hogy miután 15 évet lehúzott már a ligában, nincs szüksége arra, hogy a nyaranta elterjedő "bemutatókat" végighallgassa, enélkül is el fogja tudni dönteni, hogy hol szeretné folytatni pályafutását.

Az MSG Networks lehozta, hogy a Knicks magasembere, Enes Kanter kilép jövő évi, 18.6 millió dolláros játékosopciójából. Maga az érintett gyorsan megkereste Taylor Rookst (Sportsnet New York), hogy cáfolja a híreket - egyelőre még nem döntött arról, hogy hogyan tovább, az is benne van, hogy marad ebben a szerződésében. Amennyiben mégis kilép, akkor Ian Begley (ESPN) információi szerint a Milwaukee Bucksra érdemes lesz odafigyelni, ők lecsaphatnak a török magasemberre. Brad Turner (Los Angeles Times) úgy tudja, hogy a Los Angeles Clippers centere, DeAndre Jordan sem döntött még 24.1 milliós opciójáról.

(Forrás: kezdo5.hu / fotó: pexels.com)