Jump to content

Sokan elhagyták a Los Angelest

2021. 08. 16. 19:50

Pat Beverley, Rajon Rondo és Daniel Oturu is távozott a Los Angelestől. 

 

Az ESPN jelentette, hogy némileg váratlan cserét hajtott végre a Los Angeles Clippers: odaadta Pat Beverley-t, Rajon Rondót és Daniel Oturut is a Memphis Grizzliesnek Eric Bledsoe-ért. Az irányítót 2010-ben éppen a Clippers draftolta és első szezonjait Chris Paul cseréjeként töltötte a klubnál, majd elkerült Phoenixbe, ahol robbantott, onnan sztárként érkezett Milwaukee-ba, ahonnan viszont tavaly elcserélték New Orleansba a Jrue Holiday-üzletben. Most a Memphisnél volt a játékoga, hivatalosan onnan tér vissza Los Angelesbe, ahol a hírek szerint komoly szerepet szánnak neki.

A Clippersnél Beverley régóta megbecsült tagja volt a keretnek, de tavaly Reggie Jackson "megelőzte" a rotációban és mivel utóbbit sikerült megtartaniuk, így Beverley lejáró szerződésére nem tartottak igényt - Rondo egy év után távozik, Oturut pedig tavaly draftolták, de nem jutott neki eddig érdemi szerep.

Fontos még, hogy a Clippers ezzel a lépéssel 30 millió dollárt spórol és kreált egy 8,3 millió dolláros kivételt is, amit egy éven belül felhasználhat.

(Forrás: kezdo5.hu / fotó: pexels.com)