Jump to content

Fantasy NFL: A 4. fordulóra így fognak változni a draftolási arányok

2016. 09. 24. 15:00

3 forduló után már nagyjából meg lehet állapítani, hogy a draftolt játékosaink közül kire érdemes a továbbiakban is számítani és ki az, akit okosabb lenne inkább lecserélni. Az NFL.com jóslata szerint a 4. fordulóra, egyes játékosoknál hatalmas draftolási-arány változások lesznek mind pozitív, mind negatív irányba.

Nem könnyű egy versenyképes csapatot menedzselni, viszont a statisztikák gyakran nagyban megkönnyíthetik a dolgunk. Meg persze ott van a másik véglet, hiszen egy adott játékos formája nem írható le lineárisan csökkenőnek, vagy növekvőnek, de azért a legtöbb esetben nyugodtan hagyatkozhatunk az eddig látottakra. A továbbiakban látható fejléc-információk: Név, Poszt, Jelenlegi csapat, a Fantasy-játékosok mekkora aránya draftolta le és tudja birtokában jelenleg a játékost.

Christine Michael, RB, Seattle Seahawks - 66 százalék

Egyelőre biztos tagja a Seattle kezdőjének, viszont sokak szerint Thomas Rawls visszatérésével a háttérbe fog szorulni. Lehet, hogy csak ideiglenesen, lehet, hogy végérvényesen, de várhatóan 25 százalékra fog lecsökkenni akár már a következő fordulóra a draftolási-aránya.

Dwayne Washington, RB, Detroit Lions - 2,9 százalék

Az elmúlt időszakban kifejezetten jó formában játszik, és hiába van jelenleg előrébb a rangsorban Theo Riddick, ha így folytatja, könnyedén kiütheti Őt a nyeregből. Várhatóan 15-20 százalékos arányt érhet el a következő fordulóig.

Jordan Howard, RB, Chicago Bears - 1,3 százalék

A Chicago eddig semmi maradandót nem alkotott a 2016/17-es szezonba, viszont a statisztikusok szerint ez villámcsapásszerűen fog megváltozni az elkövetkezendő hetekben. Ehhez nagyban hozzájárulhat Howard is, akinek 10-15 százalékra kúszhat fel a draftolási-aránya.

Jerick McKinnon, RB, Minnesota Vikings - 39,1 százalék

Nagyon sokan szavaztak neki bizalmat, viszont a jelenlegi mutatóival nem igazán büszkélkedhet. Nála csökkenés várható, akár 10-15 százalékra is leapadhat az aránya.

Quincy Enunwa, WR, New York Jets - 18,4 százalék

A Jets hétvégi ellenfele a Seattle lesz, ahol Enunwa valószínűleg kevesebb játéklehetőséghez fog jutni a leendő taktika miatt. Ennek ellenére nem lesz akkora visszaesés, a legrosszabb esetben 10 százalékos arányra csökkenhet.

Jimmy Graham, TE, Seattle Seahawks - 61,2 százalék

Sérülését és műtétjét követően látszólag szép fokozatosan visszanyeri régi formáját, de ennek ellenére drasztikusan fog csökkenni a draftolási-aránya, szám szerint 10-15 százalékra.

(Forrás: FantasySports.hu, NFL.com | Fotó: Mike Roemer/Associated Press - NFL.com)