Jump to content

Julio Jones elképesztő teljesítményével nyert az Atlanta

2016. 10. 03. 13:00

Az Atlanta Falcons hazai pályán pontgazdag mérkőzésen 48-33-ra legyőzte az elmúlt szezonban nagydöntős Carolina Panthers együttesét az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) legutóbbi játéknapján.

Az NFL honlapjának beszámolója szerint a találkozó legjobbja Julio Jones, a hazaiak elkapója volt, aki 300 yardot, közte egy touchdownt szerzett csapatának. A 27 éves támadó az NFL történetének hatodik játékosa, aki egy mérkőzésen legalább 300 yardot szerzett elkapásai után. Legutóbb ez a bravúr a nyáron visszavonult Calvin Johnsonnak sikerült 2013. október 27-én a Dallas Cowboys ellen. A rekordot Flipper Anderson tartja 1989-ből, 336 yarddal.

A negyedik fordulóban megszakadt a New England Patriots nagy sorozata, a bostoniak ugyanis elszenvedték első vereségüket az idényben. A Hazafiak első három találkozójukat úgy nyerték meg, hogy az első kettőn Jimmy Garoppolo, a második, a harmadikon pedig Jacoby Brissett, a harmadik számú irányító vezette a csapatot. Most a Buffalo Bills védelme már túl erősnek bizonyult Brissett számára, olyannyira, hogy a rivális 16-0-s győzelmet aratott a Gillette Stadionban. A New England 23 év után - 1993 novembere - kapott ki saját közönsége előtt úgy, hogy nem szerzett pontot.

Aki ebben a fordulóban a fantasy csapatában tudhatta Jones-t, az rengeteg pontot nyerhetett rajta. Vajon a legközelebbi meccsen is hasonlóra számíthatunk tőle?

(Forrás: FantasySports.hu, MTI | Fotó: Grantland.com)