Jump to content

Daily Fantasy: Újabb draft-tippek

2017. 04. 14. 20:00

Néha kicsit nehéz kiigazodni a Fantasy Football (NFL) világában, főleg a Daily Fantasy (DF) igényel mindennapos ráfordítást. Éppen ezért összeszedtünk néhány játékost, akik az eddigi teljesítményük alapján potenciális "nyertesei" lehetnek pontok tekintetében a következő heti DF során.

A nevek felsorolása előtt térjünk rá magára a DF-re, hiszen akik még csak most ismerkednek a Fantasy Sportok világával, azoknak ez a fogalom nem feltétlenül egyértelmű.

A legtöbb Fantasy játéknak van DF játékmódja is, aminek az időtartama és a szabályai oldalanként eltérhetnek, de általában az alapok megegyeznek. Röviden összefoglalva ez egy "gyorsított" verseny. Évekkel ezelőtt pont azért alakultak ki a legelső DF-ek, mert sokan elveszítették a lelkesedésüket attól, hogy egy egész szezonon át várjanak a bajnokság végére, ezáltal egy idő után nem követték annyira a történéseket és már csapat menedzselésével sem foglalkoztak.

Az igazán hardcore játékosok előszeretettel töltik idejüket a napi DF-ekkel, amiben akkor lehet valaki sikeres, ha az összes csapat, összes játékosának aktualitásaival tisztában van - ez azért nehéz és időigényes feladat. Ennél gyakoribbak a heti DF-ek, ahol már lényegesen több ideje van az embernek elmélkedni az esetleges draftokon. Erről röviden ennyit, viszont ha bármi kérdés felvetült volna ezzel kapcsolatban, akkor a Facebook-os oldalunkon szívesen válaszolunk és/vagy segítünk. Nézzük a neveket, posztokra bontva:

Running Back (RB)

Jonathan Stewart, Carolina Panthers Spencer Ware, Kansas City Chiefs
T.J. Yeldon, Jacksonville Jaguars

Wide Receiver (WR)

Willie Snead, New Orleans Saints Doug Baldwin, Seattle Seahawks
Emmanuel Sanders, Denver Broncos Sterling Shepard, New York Giants
Vincent Jackson, Tampa Bay Buccaneers

Tight End (TE)

Delanie Walker, Tennessee Titans Gary Barnidge, Cleveland Browns
Dennis Pitta, Baltimore Ravens

Ha szeretnéd magad kipróbálni, akkor regisztrálj be az NFL hivatalos oldalára, draftold össze a játékosaidat, majd csatlakozz a FantasySports.hu ligájához (Liga azonosító: 4475907 | Csatlakozáshoz szükséges jelszó: FantasyNFL2016).

Ha elakadnál, bátran keress minket Facebook-os oldalunkon, vagy olvasd el rövid összefoglalónkat, ahol a Fantasy Sportok legfontosabb tudnivalóiról ejtünk szót.

(Forrás: FantasySports.hu | Fotó: Drodd.com)