Jump to content

Fantasy NFL: Két újabb távozó

2017. 06. 11. 21:10

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New York Jetsnél a jövő építésére helyezik a hangsúlyt, a gárda ezúttal David Harristől vált meg, és hamarosan követi őt Eric Decker is.

David Harrist a 2007-es játékosbörze 2. körében választotta ki a napokban Calvin Pryort elcserélő Jets, az elmúlt nyolc szezonban csupán egy meccset hagyott ki sérülés miatt, tízéves pályafutása során eddig 1087 szerelést, 35 sacket, 31 levédekezett passzt, hat interceptiont és 11 fumble-t jegyezhettek fel a neve mellé.

Eric Decker még a csapat tagja, de próbálják elcserélni a 30 éves elkapót, ha pedig nem járnak sikerrel, akkor ő is a menesztés sorsára jut.

Taylor Decker, a Lions kiválóan bemutatkozó támadófalembere vállsérülést szenvedett, és műtéten esett át a napokban, a Chargers első körös elkapója, Mike Williams pedig hátsérülés miatt hagyhatja ki az előszezon hátralévő részét.

Nemrégiben felvetődtek a hírek, hogy a 49ers korábbi irányítója, Colin Kaerpernick az együttes csoportellenfelénél, a Seahawksnál folytatja, de a Seattle végül Austin Davist szerződtette Russell Wilson mögé.

De ha már a 49ers. A Ravens korábbi kiváló irányítósiettetője, Elvis Dumervil kétéves szerződést kötött a San Franciscó-i csapattal.

A Chiefstől menesztett Jeremy Maclinnek még nincs új csapata, de a Buffalo és a Baltimore is nagy erőkkel igyekszik magához csábítani.

(Forrás: nemzetisport.hu)