Jump to content

Fantasy NFL: Brees „testőre” hónapokra kidőlt; Ramseyt megműtötték

2017. 06. 19. 14:03

Rossz híreket kapott a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New Orleans Saints, az együttes bal oldali tackle-je, a Drew Brees vakoldalát védő Terron Armsteadre műtét vár, négy-hat hónapot lesz kénytelen kihagyni.

A vállsérülést szenvedő Armsteadet az idei első körös választott Ryan Ramczyk pótolhatja a falban, amelyből korábban Max Unger center esett ki, akit szintén műteni kellett.

A Jaguars másodéves szélső hátvédje, Jalen Ramsey is kés alá feküdt, neki kisebb izomprobléma miatt volt szüksége műtétre, amely nagyszerűen sikeredett az elmondása szerint, és várhatóan neki nem kell meccseket kihagynia.

A Philadelphia Eagles két évvel meghosszabbította Jason Peters szerződését. A 35 éves támadófalember a következő három szezonban akár 32.5 millió dollárt is kereshet, 15.5 millió a garantált tartalom.

Maradva a posztnál, a 2014-es játékosbörze 2. választása, Greg Robinson végleg megbukott a Los Angelesbe költöző Ramsnél, őt a Kosok a Detroit Lionshoz cserélték egy 2018-as 6. körös választási jogért. Az Oroszlánok Taylor Decker vállsérülése miatt kerültek kellemetlen helyzetbe a poszton, ha ki tudják aknázni a még mindig csak 24 éves Robinsonban meglévő tehetséget, nagyot nyerhetnek. További hír a Detroittal kapcsolatban, hogy a korábbi második körös CyrusKouandjio is a csapathoz szerződött.

(Forrás: nemzetisport.hu)