Jump to content

Fantasy NFL: cserélt a Jets és a Browns, távozik a Chiefs-sztár

2017. 06. 28. 17:01

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Kansas City Chiefs menesztette elkapóját, Jeremy Maclint.

A 29 éves játékost két éve nagy reményekkel szerződtette a Patriots elleni szezonnyitóra készülő Chiefs, de az első idényében bemutatott 1088 yardja és nyolc touchdownja után az előző idényben visszaesett, 12 meccsen léphetett csak pályára sérülések miatt, 536 yardot és 2 TD-t rakott a közösbe. Maclin elküldésével 10 millió dollárnyi hely szabadult fel a fizetési sapkában.

Játékost cserélt egymással a New York Jets és a Cleveland Browns. A szebb napokat is látott együttesek cseréje során Calvin Pryor Clevelandbe került, Demario Davis pedig vissza a korábbi csapatához. A Jets az idei játékosbörze első két körében két söprögetőt is draftolt, így a korábbi első körös Pryor elcserélése papírforma volt.

Még messze a szezon rajtja, de máris számos súlyos sérülésről szólnak a hírek, a Browns elkapója, CoreyColeman több hónapra kidőlt, miután rosszul ért földet.

Nick Fairley és Dennis Pitta pályafutása is veszélybe került, előbbinél szívprobléma vetődött fel, utóbbi pedig újra rásérült a csípőjére.

(Forrás: nemzetisport.hu)