Jump to content

Fantasy NFL: egész évre kidőlhet a Miami irányítója? Újra meccset rendeztek!

2017. 08. 04. 12:54

Az ESPN értesülése szerint a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Miami Dolphinsnál attól tartanak, hogy kezdő irányítójuk, Ryan Tannehill térdműtétre szorul, emiatt pedig az egész idényt kihagyni kényszerül.

A portál közeli forrásra hivatkozva számolt be az esetről, de kiemeli, hogy a másodvéleményre még várni kell a térdsérülés kapcsán, és előfordulhat, hogy Tannehill hat-nyolc hétig pihenteti a lábát, és ezt követően próbál meg visszatérni, műtét nélkül.

Amennyiben a fiatal játékos esetében nem elkerülhető a műtét, Matt Moore léphet elő, de az amerikai média máris elkezdte felvetni a lehetséges új játékosokat, és a visszavonulás határán álló Jay Cutler, valamint Colin Kaepernick nevét is bedobták.

Hír a ligával kapcsolatban, hogy péntek hajnalban a Hall of Fame-mérkőzéssel kezdetét vette a 2017-es idény előszezonja, a Dallas Cowboys 0–15-ről fordítva nyert az Arizona Cardinals ellen (20–18) – igaz, ezeken a meccseken a kezdők nem, vagy csak nagyon keveset játszanak, így messzemenő következtetéseket nem érdemes belőlük levonni. A legérdekesebb kör minden előszezonban a harmadik forduló, amelyen a kezdők akár 2-3 negyedet is pályán töltenek.

(Forrás: nemzetisport.hu)