Jump to content

Fantasy NFL: visszavonult a Patriots motorja és a Ravens matematikusa

2017. 08. 04. 12:58

Visszavonul a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots irányítósiettetője, Rob Ninkovich.

A 33 éves, szélső védőfalemberként és linebackerként is bevethető védő korábban a New Orleans és a Miami színeiben három év alatt nyolc meccsig és három szerelésig jutott, 2009-ban igazolt a Patriotshoz, és a 2010-es szezontól kezdve alapembernek számított a csapatban, 46 sacket, 22 levédekezet passzt, öt interceptiont és 10 kierőszakolt labdavesztést tudott felmutatni, valamint két bajnoki címet nyert a gárdával. 

A futások megállításában kiemelkedő, bár az utóbbi időben látványosan lelassuló Rob Ninkovich mellett a Ravens támadófalembere, a csupán 26 éves John Urschel is szögre akasztotta a sisakját, hogy a civil életre koncentráljon. Sok problémája az elhelyezkedéssel aligha lesz a kanadai matematikusnak...

A Pittsburgh Steelers négyéves szerződést kötött támadófalemberével, AlejandroVillanuevával, aki ezen időszak alatt 24 millió dollárt kereshet.

A Tennessee Titans Jurrell Caseyvelhosszabbított, a kiváló belső védőfalember négy év alatt 60.4 millió dollárt kereshet.

A korábbi Chargers-guard OrlandoFranklin egyéves szerződést kötött a New Orleansszal, így a jövőben Drew Brees védelméért felelhet.

Az Eaglestől kitett Marcus Smithnek a Seattle adott újabb esélyt.

Az Oakland megvált jobb oldali tackle-jétől, Austin Howardtól

A Chiefs és a Seahawks linebackert cserélt egymással, D. J. Alexander ment Seattle-be, Kevin Pierre-Louis pedig Kansas Citybe.

A Broncos linebackerje, Shane Ray csuklósérülést szenvedett, ami miatt hat-nyolc hétre kidőlt.

(Forrás: nemzetisport.hu)