Jump to content

Fantasy NFL: ismét röpködtek a milliók; Flacco kisebb sérülése

2017. 08. 05. 13:03

A vizes világbajnokság alatt sem állt meg az élet a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában, röpködtek a milliók, akadt két csere, néhány sérülés és új klubhoz kerülő is.

HOSSZABBÍTÁSOK

A Minnesota négy évvel meghosszabbította Everson Griffen szerződését. Az előző három idényben 30.5 sacket jegyző irányítósiettető ezen időszak alatt 58 millió dollárt kereshet.

A Jacksonville a liga történetének legjobb fizetett centerévé tette Brandon Lindert, aki 51.7 millió dollárért öt évvel hosszabbította meg a szerződését.

La'el Collins is megkapta a nagy pénzt: a 2015-ös drafton az első körbe várták a támadófalembert, de a neve szóba került egy gyilkossági ügy kapcsán – korábbi barátnőjét ölték meg –, és bár sohasem gyanúsították meg, a játékosbörze előtti napokban kirobbant ügy miatt végül senki sem választotta ki. Ehhez az is kellett, hogy az ügynöke jelezze, senkihez sem fog aláírni a játékos, legfeljebb nem draftolt szabadügynökként. Ezt végül Dallasban tette meg, ahol az új idényben a jobb oldali tackle poszton szerepelhet a liga legjobb falában, most pedig már a pénzügyek miatt sem lehet panasza, a plusz két évre 15.4 millió dollárért írt alá.

Szintén hosszabbított a Denver vezérigazgatója, John Elway további öt éven keresztül irányíthatja a Broncos ügyeit.

CSERÉK

A Buffalo egy 2019-es, feltételes hátsó körös draftjogért cserébe elengedte Cardale Jonest a Chargershez, a Denver pedig a korábbi philadelphiai falember Allen Barbre játékjogát kaparintotta meg.

IGAZOLÁS

A Miami Alterraun Vernerrel erősítette meg a hátvédsorát – a korábbi Tennessee-szélső védő legutóbb a Tampa Bayt erősítette.

SÉRÜLÉSEK

Joe Flacco, a Baltimore irányítója hátsérülés miatt három-hat hetet kihagyni kényszerül a felkészülés során. A denveri futó, Devontae Booker hat-nyolc hétre esett ki.

KIVÁGÁSOK

A Dallas által menesztett Lucky Whiteheadre a Jets csapatott le, a Philadelphia korábbi első körös választottjának, Marcus Smithnek intett búcsút.

(Forrás: nemzetisport.hu)