Jump to content

Öt trade amely létrejöhet az alapszakasz kezdetéig

2017. 08. 17. 10:21

Egy hete elkezdődött az idei előszezon és a csapatok rosterei kezdik felvenni a végső "formájukat" de vezetők még mindig azon dolgoznak, hogy csapatuk hiányposztjaira valamilyen megoldást találjanak.

Egy hete elkezdődött az idei előszezon és a csapatok rosterei kezdik felvenni a végső "formájukat" de vezetők még mindig azon dolgoznak, hogy csapatuk hiányposztjaira valamilyen megoldást találjanak.

A keretfeltöltést pedig nem csak a szabadügynökök szerződtetésével hanem tradekkel is meg lehet valósítani. A Buffalo Billshez hasonlóan más csapat is húzhat valami meglepőt.

A Bills pénteken eltradelte a korábbi elsőkörös elkapóját és kezdő cornerbackjét. Nem erősödtek sokat, posztra cseréltek de néhány értékes Draft pickkel gazdagabban lettek a nap végén.

BILLS ILB Reggie Ragland -> Chiefs

A fiatal védő nagyszerű választásnak tűnt a Rex Ryan alkalmazta 3-4-es védelemben de az új edző érkezése miatt minden megváltozott. Az újonc szezonját sérülés miatt ki kellett hagynia de tavaly igen ígéretes szezont zárt. Sean McDermott 3-4-es védelmében már nincs helye és a jelentések szerint az edzőtáborban már csak a harmadik sorral gyakorol.

A Kansas City Chiefs csapata azonban kitűnő választás lenne Ragland számára. A rendszerben tovább fejlődhet és a Chiefs kezdőjétől Derrick Johnson-tól tanulhatna. Johnson novemberben már 35 éves lesz így a fiatal játékos idővel átvehetné a helyét.

Bengals RB Jeremy Hill -> Giants

Joe Mixon draftolása után feláldozhatóvá vállt Hill. A futó idén lép újoncszerződésének utolsó évébe és az igaz, hogy a depth charton kezdőnek számít de Giovani Bernard (egészséges) és Hill meg tudná oldani a csapat futójátékát. Az utolsó éve miatt egy késői körös picknél nem ér többet de egy év múlva valószínűleg ingyen távozik.

A Giants a tavalyi playoff szereplés után jogosan remélheti, hogy idén is playoff résztvevő lesz de ehhez a tavalyinál jobb futójátékra lesz szüksége. Jelenleg Paul Perkins számít a Giants kezdőjének így Hill biztosan kezdő lenne az új csapatában is.

Browns CB Joe Haden -> Cowboys

Hadent éveken keresztül a liga legjobb cornerbackjei között emlegették de ezek az idők már elmúltak. A védő a csapat egyik régi motorosa és eddig mindvégig kitartott a csapata mellett pedig képességei alapján sikeresebb csapatoknál is simán kezdő lehetett volna.

Dallasban mindenki Ezekiel Elliott eltiltásával foglakozik így egy kicsit háttérbe szorult a Rod Marinelli irányította védelem. A secondarynak nagy szerepe lesz idén mert a csoportban olyan elkapókkal kell majd megküzdeniük mint Odell Beckham Jr., Terrelle Pryor, Jamison Crowder, Alshon Jeffery és Brandon Marshall így még egy értékesebb Draft pickért is érdemes lenne megszerezni a jelenleg 28 éves Haden-t.

Colts WR Philip Dorsett -> 49ers

Dorsett a Colts elsőkörös választottja volt a két évvel ezelőtti Drafton de eddig finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A jelek szerint az idei sem az Ő szezonja lesz mert T.Y. Hilton és Donte Moncrief egyértelmű kezdő míg neki Kamar Aiken-nel kell felvennie a versenyt a kezdőcsapatba kerülésért.

Kyle Shanahan újonc vezetőedző tavaly Julio Jones-al, Mohamed Sanu-val és Taylor Gabriel-el egy igazán ütős támadóegységet rakott össze Atlantában. Célja ugyanaz lesz az új állomáshelyén is de ehhez célpontokra van szüksége és Pierre Garcon egymaga nem fogja megoldani a támadósor problémáit.

Jets RB Matt Forte -> Ravens

Kenneth Dixon szezonja máris véget ért egy sérülés miatt így jelenleg Terrance West-nek kellene megoldania a Baltimore Ravens futójátékát. Mindenképpen szükségük lenne egy stabil running backre, hogy tehermentesítsék West-et.

Ideális jelölt lenne a posztra a Jets 31 éves futója Matt Forte. A játékos túl van a 31. életévén de egy közepes, hátsó körös picket mindenképpen megérhet a Ravens-nek. Ráadásul kétéves szerződése révén (5 és 4 millió dollárnyi foglalt hely) a következő két szezonban egy stabil running back szerepelne a Ravens rosterén.

 

(Forrás: sporthub.hu, nfl.com)