Jump to content

Fantasy NFL: Veszélybe került Blake Bortles kezd posztja

2017. 08. 19. 12:45

A hírek szerint a Jacksonville Jaguars vezetősége finoman szólva sem elégedett a kezdő irányítójával. Azt azért még túlzás kijelenteni, hogy meg vannak számlálva Blake Bortles Jaguars-os napjai de az biztos, hogy nincs bérelt helye a kezdőcsapatban.

A korábbi Top Draft pick eddig igen gyenge teljesítményt nyújtott csapata első két előszezon mérkőzésén. Az első csapattal játszva 18 passzkísérletéből 11 volt sikeres és 81 passzolt yardot szerzett. Idén még nem adott TD passzt de legalább interceptiont sem dobott.

"Ez nagyon egyszerű: A legjobb embert keresem aki el tudja vezetni a támadóegységünket. Kiadó az irányító poszt és bárki megszerezheti. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem Ő az irányítónk. Ki kell érdemelnie." - nyilatkozta Doug Marrone vezetőedző a hajnali mérkőzés után.

A Tampa Bay Buccaneers elleni mérkőzésen Bortles legnagyobb kritikája az volt amikor lecserélték és Chad Henne játszott az első csapattal. Hiába csak egy előszezon mérkőzésről beszélünk de a stabil kezdő QB-kat nem szokták lehozni amíg pályán van az első csapat.

Bortles tartalékának az eddigi két találkozón 16 passzkísérletéből 11 sikeres volt, 183 yardot és 1 touchdownt passzolt. A harmadik sorhoz tartozó Brandon Allen még jobb mutatókat szedett össze. 22-ből 15 átadása sikeres volt 229 yardot és 2 TD-t passzolt. Persze azt hozzá kell tennie, hogy Ők az ellenfelek másik és harmadik defense ellen játszottak.

(Forrás: nflhu.blog.hu / kép: NFL)