Jump to content

Fantasy NFL: Hátárnyból fordítva nyert a Packers

2017. 09. 15. 11:49

Kiegyenlített találkozóra készülhettek azok, akik úgy döntöttek, hogy megtekintik a Cincinnati Green Bay-i vendégjátékát.  Az új támadókoordinátorral kiálló Bengals, remekül kezdett, és egy 5 perces driveot vezetve megszerezte a vezetést. Az évek óta jól működő Dalton-A.J Green kapcsolat újabb sikeres állomásához érkezett egy 10 yardos átadással. 

A Packers sztárja, Aaron Rodgers sem tétlenkedett, úgy látszott kiheverte az előző heti verést, amit a Falcons mért rájuk, és hamar kiegyenlített. Egy gyors drive után Lance Kendricks kapott el egy 1 yardos átadást, ezzel 7-7-re módosítva az állást. A második negyedet is impresszíven kezdő Bengals egy hosszú támadás sorozat végén Giovanni Bernard révén újra vezetést szerezett. Azt ezt követő Green Bay-i támadásban Rodgers eladta a labdát, amit azt az újonc William Jackson visszahordta, a Cincy villámgyorsan két TD-nyi előnyre tett szert. A félidő hátra lévő részében, némi meglepetésre,  több nem született, így 21-7-es vezetéssel mentek pihenni a felek.

A folytatásban Rodgersék összekapták magukat, és a második félidőben egyből egy 7 pontos támadást vezettek. Ismét működött a Rodgers-Jordy Nelson páros, ahogy azt megszokhattuk. ez után Randy Bullock, a Bengals rúgója 48 yardról hibázott, ez, mint később kiderül, hogy sokba került a vendégek számára. Ez után gyors mezőnygól váltás következett. Mason Crosby 28-ról míg Bullock (másodjára) 48 yardról talált a póznák közé (24-17).

Majd négy perc volt hátra a meccsből, amikor Rodgers lépett pályára, méghozzá azzal a céllal, hogy kiegyenlítse az állást. Ez végül egy tökéletesen kivitelezett támadás sorozat végén, a jól megszokott Rodgers-Nelson összjátékkal meg is lett. Crosby extra pontja jó volt, így következhetett a hosszabbítás.

(Forrás: sporthub.hu, espn.com)