Jump to content

Fantasy NFL: Meggyőző játékkal javított a Pats

2017. 09. 19. 12:02

Furcsa ezt kimondani, de nyeretlen csapatok derbijét hozta a New England New Orleans-i vendégjátéka. A Pats a Kansas City elleni vereség után szinte rávetette magát a Saints-re, aminek eredményeként az első negyed végén 20-3-as vendégvezetést mutatott a Mercedes Superdome eredményjelzője. 

Sokat elmond a játékképéről, hogy a Tom Brady-ék minden támadása végén TD-nek örülhettek. Sorrendben Rex Burkhead, Rob Gronkowski és Chris Hogan jutott be a gólterületre. Az első tizenöt percben összehozott húsz pont a legtöbb, amit a gárda a Brady-korszakban összehozott. A második negyed elején Drew Brees-ék összekapták magukat, és tíz pontot szerezve (Bradon Coleman TD, Wil Lutz field goal) felzárkóztak 20-13-ra. A félidő vége azonban újra a New England-é volt, és Mike Gillislee kétyardos futásával, valamint Stephen Gostkowski 28-ról bevert field goaljával 30-13-al vonultak szünetre a csapatok.

A második félidőben a védelmek vették át a főszerepet, és ennek következtében egymást követték a puntok. Pontszerzéshez legelőször a Saints került a legközelebb, ám Lutz 49-ről mellé durrantott. Amíg a hazai szurkolók a kihagyott lehetőségen bánkódtak, addig a Pats eljutott a Saints vörös zónájába, ahonnan újabb három ponttal távozott. Gostkowski a negyedik negyed elején is bevert egyet (ezúttal 27-ről), így 36-13-al fordultak a csapatok a hajrára. A Saints egy négyyardos Brees-Cody Fleeener összjátékkal 36-20-ra szépített, ám ez végül csak szépség tapasz volt.  A New Orleans sorozatban negyedszer kezdett 0-2-vel, ami nem sok jót ígér Sean Payton csapatának.

A Patriots nem úszta meg ezt a meccset sem sérülés nélkül. Gronkowski lágyék problémák, míg Philippe Dorsett bal térde miatt nem tudta befejezni a találkozót.

A következő héten a Pats a Texanst fogadja, míg a Saints a csoport rivális Carolina-hoz látogat.

(Forrás: sporthub.hu)